Buying property in Greece

Jeg har 15 års erfaring med salg av eiendom, bygging av boliger og utvikling av eiendom i Hellas. Gjennom et bredt nettverk av meglere som dekker de fleste øyer og områder på fastlandet, formidler jeg tomter, boliger og hoteller til salgs.

Eiendomsmarkedet på Kreta kjenner jeg spesielt godt. I løpet av 2001-2010 var jeg medeier i to Eiendomsmeglerkontorer i Chania, og styremedlem i Chanias Meglerforening. Jeg har deltatt i bygging av nærmere 100 boliger (villaer og leiligheter) på vestre Kreta i tillegg til megling av en stor mengde boliger og tomter.

Med inngående kunnskap om gresk eiendomslov, byggeforskifter og et langvarig samarbeid med lokale arkitekter, ingeniører, advokater og byggmestere, tilbyr jeg konsulenttjenester på disse fagområdene.

Det er fortsatt en spesielt gunstig tid å investere i eiendom i Hellas. Gjennom Almyra kan jeg også bidra med profesjonell utleie av din bolig, og tilby rådgivning hva gjelder kjøp/bygging av type bolig, beliggenhet, innredning og leiepriser. Ta kontakt for en uforpliktende samtale, informasjon og referanser, hvis du har en drøm om bolig i Hellas.