Beskrivelse

Elegant landsbyhus, fullstendig renovert i 2018. Fantastisk panoramautsikt til havet, kysten, og landskapet. Beliggende i Sfakia ved den søvnige Agios Nektarios landsbyen mellom Chora Sfakion og Frangokastello på Chanias sørkyst.

Boligen inneholder 4 soverom, 4 bad, stue og kjøkken, og flotte uteplasser. Flotte, autentiske detaljer er blitt bevart, og huset fremtrer i dag i en harmoni av det gamle og det nye. Eiendommen er bygget over flere nivåer. Tre av soverommene har egen inngang, og det har også stuen og kjøkkenet.

Øvre nivå (nivå langs veien):
Her er 2 soverom som deler et bad. Det ene soverommet har inngang fra det andre. Disse rommene har utgang til en balkong med flott utsikt. På det største rommet er der også et lite kjøleskap, en vannkoker, og noen glass og kopper. Dette nivået har også en romslig terrasse med sittegruppe (langs veien).

Nedre nivå:
Fra øvre nivå går det en trapp langs husveggen ned til nedre nivå. Først kommer man til inngangen til stuen og kjøkkenet, og et bad med vaskemaskin. I stuen er det 2 sofaer som kan gjøres om til senger.

Neste inngang fører til ett soverom med bad. Mellom og ved siden av disse 2 enhetene, er den flotte uteplassen med en dobbel hengeseng, en sittegruppe, et stort spisebord, BBQ, og blomsterbed med mange ulike urter. Sittegruppen er under et vakkert Mulberry tre som gir deilig skygge i varme sommerdager. Har du ikke smakt mulberries før, og er du så heldig at du ferierer på Kreta fra slutten av mai til slutten av juni, er dette en utrolig deilig frukt du ikke kommer til å glemme.  Nederste inngang (ved bassenget) er til det fjerde soverommet, også med privat bad, og direkte utgang til bassengområdet.

Det flotte infinity-bassenget har nydelig utsikt til sjøen og landskapet. Solsenger og parasoller langs bassenget er plassert for å nyte utsikten. NB! Infinty-delen til bassenget er ikke sikret. Barn må alltid ha pass ved bruk av bassenget!

Eiendommen er inngjerdet og der er parkeringsplass langs veien. Området er stille og rolig, autentisk, og naturvakkert.  Det er kort vei til den bortgjemte stranden Koutelos, og kort vei til den berømte langrunne sandstranden i Frangokastello.  Innen en kort kjøretur kommer man til enda flere flotte strender som Orthi Ammos, Ag. Marina, og Peristeres. Her vil du selv i høyeste høysesong kunne finne små viker og deler av stranden der du kan være helt alene! Er du vår gjest i Olvía får du mer informasjon fra oss om disse bortgjemte perlene.

Olvía og Sfakia er det perfekte utgangspunktet for å utforske Kretas vakre og villa sørkyst. Hele området er fullt av muligheter for fotturer både lokalt og langs E4 vandreruten, og vandring i fjellene og ravinene. Sfakia er spesielt kjent for sine over 50 raviner, der Samaria, Imbros og Aradena er de mest populære.  Man kan også leie båt i Chora Sfakion hos Notos Mare, www.notosmare.com (rabatterte priser på båtutleie til våre gjester) hvor selv en kort båttur bringer en til øde bukter og sandstrender, den berømte lille landsbyen Loutro (kun tilgjengelig til fots eller med båt), Marmara, Agios Pavlos, og Agia Roumeli (se link for bilder og mer informasjon). Notos Mare tilbyr i tillegg private båtturer, organiserte båtturer, og dykking og dykkerkurs.

Fra Olvía og Sfakia kan man på en klar dag skimte øyene Gavdos og Gavdopoula, 22 nautiske mil sør for Kreta. Gavdos med sine 50 innbyggere er en liten, nydelig grønn øy med uforglemmelige sandstrender og utsikt. Til Gavdos kommer man enten med ferge, en organisert båttur, eller egen leiebåt.

Senger & Bad

Øvre plan:
1 soverom med dobbeltseng 180×200 som kan deles i to enkeltsenger. Utgang til balkong.
1 soverom med to enkeltsenger 90×200. Utgang til balkong.
Delt bad med dusj.
Nedre plan:
1 soverom med to enkeltsenger 90×200, egen inngang, privat bad med dusj, utgang til uteplassen.
1 soverom med dobbeltseng 180×200, egen inngang, privat bad med dusj, utgang til uteplassen, flott utsikt mot havet og kysten, og direkte tilgang til bassengområdet.

Det er lagt ekstra vekt på kvaliteten til madrassene for å sikre en god natts søvn.

Fasiliteter

Fullt møblert og utstyrt for 8+2 gjester
Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin
Wi-Fi
Bluetooth høyttaler
Air-Con i alle rom
Høy kvalitets sengetøy og håndklær (basseng/strandhåndklær inkludert)
Utendørs spiseområde, sofa og sittegruppe
Infinity svømmebasseng

Solsenger og parasoller
BBQ med vask og kjøleskap
Hage
Hårføner på alle bad
Vaskemaskin
Førstehjelpsskrin
Strykejern og strykebrett
Safe

Service

Velkomst kurv
Skift av sengetøy en gang i uken
Vask to ganger i uken
Forhåndsbestilt handleliste for dagligvarer
Gratis levering av dagligvarer fra lokalbutikken
Concierge

Tilleggstjenester

Leie av bil, motorsykkel, moped eller sykkel
Transport fra / til flyplassen
Levering av lunsj og middag
Lokal kokk
Massasje
Ekstra rengjøring (unntatt søndager) / skifte av sengetøy / håndklær
Turer / utflukter
Båtturer, seiling, dykking
Barnevakt

Avstander

Nærmeste minimarket: 2,7 km ved Vouvas.
Nærmeste restaurant: 3,5 km på Koutelos Beach eller Vatalos i Frangokastello.
Nærmeste landsby: Agios Nektarios.
Andre landsbyer: Vouvas 2,7 km, Komitades 4,8 km.
Største landsby i område: Chora Sfakion (butikker, bakerier, kafeer, restauranter etc.): 9 km.
Nærmeste strender:
Koutelos 3,5 km (har også taverna).
Frangokastello 3,5 km (flere tavernaer i dette området).
Andre strender:
Vrissi i Chora Sfakion 9,6 km (har også taverna).
Iligas 10,6 km (har også taverna).
Fergekai i Chora Sfakion 9,6 km. Fergen går til Loutro, Agia Roumeli, Sougia, Paleochora, og Gavdos.
Notos Mare Dykkersenter og båtutleie: 10 km.
Aradena ravinen: 25 km. Inngangen til Aradena ravinen er fra enden ved .armara Beach, hvor det er solsenger, parasoller og en nydelig taverna
Imbros ravinen: 4,2 km til nedre ende.
Bensinstasjon: 1,9 km.
Chania flyplass (CHQ): 79 km.
Heraklion flyplass (HER): 146 km.
Chania sentrum og den Venetianske havn: 72 km.
E4 vandrerute avstander fra Chora Sfakion:
Chora Sfakion til Loutro: ca. 6 km/2 timer.
Loutro til Marmara Beach: ca. 3 km/ 1,5 timer.
Agios Pavlos – Agia Roumeli: ca. 3,5 km/1 time.
Mellom Chora Sfakion og Loutro er det flere flotte strender man kan gå til: Sweet Water Beach, Timios Stavros Beach og Pervolakia Beach (kun tilgjenelig til fots eller med båt).

Priser per uke 2020

November-mars Euro 1700 per uke
April Euro 2000 per uke
Mai Euro 2300 per uke
Juni Euro 2500 per uke
Juli og august 3200 per uke
September Euro 2500 per uke
Oktober Euro 2100 per uke
November Euro 1700 per uke

Minimum 1 ukes leie.

Valutakalkulator

Klikk her for fly info til Kreta.

Beliggenhet

 

eot65x65Jeg ønsker å presisere at disse utleievillaene er profesjonelt drevet og godkjent av EOT (den greske stats turistorganisasjon). EOT setter standard for alle utleieboliger inklusiv hoteller og regulerer sikkerhetstiltak, ansvarsforsikring, byggestandard, romstørrelse, svømmebasseng, drift, vedlikehold etc. Leie eller utleie av boliger som ikke er EOT- godkjente er ulovlig i Hellas. Gjør et forskriftsmessig og sikkert valg! EOT lisens nummer MHTE Pending


Forespørsel

Fornavn (må fylles ut)
Etternavn (må fylles ut)
Telefon nummer:
E-post (må fylles ut)
Antall gjester (må fylles ut)
Ankomst dato (må fylles ut)
Avgangs dato (må fylles ut)

Melding

Vennligst bruk kode, 4 siffer

captcha