Om meg

Jeg er halvt gresk fra vestre Kreta og halvt norsk fra Bergen (født og delvis oppvokst i USA). Jeg snakker flytende norsk, engelsk og gresk, og har bodd mange år på Kreta. Norge er mitt hjemland men jeg har beholdt mine tette bånd til Hellas. I forbindelse med Almyra pendler jeg mellom Bergen og Kreta store deler av året. Min bakgrunn er valutamegling, import og distribusjon av interiørartikler, eiendomsmegling og eiendomsutvikling / bygging av boliger på Kreta.

Eiendommene dere ser på dette nettstedet har jeg valgt med omhu, og med tanke på hva jeg selv hadde ønsket dersom jeg skulle leie en feriebolig. Samtlige er flotte boliger og hver enkel har sin sjarm og særegenhet. Noen ligger litt øde til på landet men nær flotte strender, andre har en mer sentral beliggenhet i forhold til levende landsbyer med butikker og restauranter.

Siden barndommen har jeg feriert og tilbrakt lengre tid på vestre Kreta. Jeg er lommekjent på denne delen av øyen, og blir aldri lei den. Jeg føler at de fantastiske opplevelsene av naturen og menneskene bare blir bedre og bedre. Paros / Antiparos og Mykonos er øyer som jeg også liker svært godt. Jeg har feriert flere ganger på disse øyene, og gleder meg hver gang til å komme tilbake.

Jeg ønsker dere en riktig god ferie, hilsen Alexandra.

Kontakt meg på 92633944 eller villa@almyra.no

Presse:

Finansavisen

VG
Kapital
Kapital - 07-09-2017
KK
Story Days
TV2
TV2