Om oss

Vår team er Alexandra (mor) og Alex (sønn).

Alexandra grunnla Almyra i 2010 og Alex ble partner i 2018.

Alexandra er halvt gresk fra vestre Kreta og halvt norsk fra Bergen (født og delvis oppvokst i USA).  Hun snakker flytende norsk, engelsk og gresk, og har bodd mange år på Kreta. Norge er hennes hjemland men hun har beholdt sine tette bånd til Hellas. Hennes bakgrunn er valutamegling, import og distribusjon av interiørartikler, eiendomsmegling og eiendomsutvikling / bygging av boliger på Kreta. Hun er lommekjent på denne delen av øyen, og blir aldri lei den.

Alex har en Bachelor in Economics and Business Administration, og har tidligere vært ansatt i NextGenTel. Han snakker også flytende norsk, gresk og engelsk, og har inngående kjennskap til Kreta. Fritidsaktivitetene til Alex inkluderer fotball, surfing, klatring, seiling, og ski. Alex vil kunne bidra med å gi dere uforglemmelige minner langs strand, hav, og fjell på denne vakre øyen som han holder så kjær. Han er også godt kjent på flere av de andre populære øyene i Hellas, og har besøkt mange av de mindre kjente øyene i Egeerhavet. Alex vil i tillegg gi dere det lille ekstra av god service, og sikre at dere blir godt ivaretatt i løpet av deres ferie.

I forbindelse med Almyra pendler vi begge mellom Bergen og Kreta meste parten av året.

Eiendommene på Almyra har vi valgt med omhu, og med tanke på hva vi selv hadde ønsket dersom vi skulle leie en feriebolig. Samtlige er flotte boliger og hver enkel har sin sjarm og særegenhet. Noen ligger litt øde til på landet men nær flotte strender, andre har en mer sentral beliggenhet i forhold til levende landsbyer med butikker og restauranter.

Vi føler at de fantastiske opplevelsene av naturen og menneskene i Hellas bare blir bedre og bedre. Paros / Antiparos og Mykonos er øyer som vi også liker svært godt. Vi har begge feriert flere ganger på disse øyene, og gleder oss hver gang til å komme tilbake.

Vi ønsker dere en riktig god ferie, hilsen Alexandra & Alex.

Kontakt oss på 92633944 eller 98620566 og  villa@almyra.no

  

Presse:

Finansavisen

VG
Kapital
Kapital - 07-09-2017
KK
Story Days
TV2
TV2