Beskrivelse

Nydelig rekkehus med topp beliggenhet i Almyrida. Fantastisk utsikt til sjøen, fjellene, og Akrotiri-halvøyen. Kun noen hundre meter fra stranden og kun 150 meter til sjøen.

Bygget av en av de mest velrenommerte utbyggerne i Hellas og Kypros. Meget høy standard, solid konstruksjon, og flott finish. Gangavstand ”til alt”, den flotte sandstranden ved Almyrida, restauranter i vannkanten, butikker / dagligvarebutikker.

Fantastisk utsikt til sjøen, fjellene, og Akrotiri-halvøyen. Kun noen hundre meter fra stranden og kun 150 meter til sjøen.

Almyrida og Plaka er to av de vakreste, tradisjonelle landsbyene i Apokoronas området, og kjent for sin flotte strand. Eiendomsprisene i dette område har opplevd lite nedgang tross Hellas’ krise de siste årene, og fremstår fortsatt som blant det mest attraktive boligområde for nordeuropeere som ønsker en permanent eller sommer bolig på vestre Kreta. Rett nedenfor disse rekkehusene er noen av Almyras mest populære utleievillaer, Almyra, Anemos, og Ammos.

Boligene ble bygget i 2010 på ca. et mål tomt, og har god planløsning, hage, og et deilig felles basseng.

Totalt er det 6 enheter; 2 stk. eneboliger i kjede og 4 stk. rekkehus. Alle enhetene har flott utsikt til sjøen.

Kjøp av eiendom i Hellas

Jeg har 15 års erfaring med salg av eiendom, bygging av boliger og utvikling av eiendom i Hellas. Gjennom et bredt nettverk av meglere som dekker de fleste øyer og områder på fastlandet, formidler jeg tomter, boliger og hoteller til salgs.

Eiendomsmarkedet på Kreta kjenner jeg spesielt godt. I løpet av 2001-2010 var jeg medeier i to Eiendomsmeglerkontorer i Chania, og styremedlem i Chanias Meglerforening. Jeg har deltatt i bygging av nærmere 104 boliger (villaer og leiligheter) på vestre Kreta i tillegg til megling av en stor mengde boliger og tomter.

Med inngående kunnskap om gresk eiendomslov, byggeforskrifter og et langvarig samarbeid med lokale arkitekter, ingeniører, advokater og byggmestere, tilbyr jeg konsulenttjenester på disse fagområdene.

Det er fortsatt en spesielt gunstig tid å investere i eiendom i Hellas. Gjennom Almyra kan jeg også bidra med profesjonell utleie av din bolig, og tilby rådgivning hva gjelder kjøp/bygging av type bolig, beliggenhet, innredning og leiepriser. Ta kontakt for en uforpliktende samtale, informasjon og referanser, hvis du har en drøm om bolig i Hellas.

Les referanser her http://www.almyra.no/referanser-2/

Telefonlinje til internett
Komplett kjøkkeninnredning
Hvitevarer på kjøkken
Flislagt bad med pene baderomsmøbler
Air-con i alle rom
Solcellepanel til oppvarming av varmtvann (kobles også til strøm og fungerer i tillegg som vanlig varmtvannsbereder)
Parkeringsplass på egen tomt
Pent beplantet hage
Felles basseng på ca. 50m2

Avstander

Nærmeste strand: Almyrida, 400 meter
Nærmeste dagligvarebutikk: 600 meter
Nærmeste restaurant / kafé: Ved stranden, 400 meter, ellers i Plaka som er ca. 800 meter.
Avstand til flyplassen: 32 km, ca. 35 minutter med bil
Avstand til Chania sentrum ca. 30 minutter med bil

Priser

Ved salg i 2018 gis det 5 % rabatt på nedenfor priser.

Kjedet enebolig, A1, SOLGT.

Kjedet enebolig, A2, . SOLGT.

Rekkehus, B1, SOLGT.

Rekkehus, B2, SOLGT.

Rekkehus, B3, 2 soverom, 2 bad + WC, 79m2 pluss terrasser på 15m2 og 12m2 og hage på 12m2. Euro 299.000 pluss omkostninger. Boligen selges fullt møblert med hvitevarer og alt av kjøkkenutstyr, samt lintøy – klar til utleie eller innflytting!

Rekkehus, B4, SOLGT.

Ved salg i 2018 gis det 5 % rabatt på ovenfor priser.

Omkostninger i tillegg til pris:

Ca. 3 % overdragelsesskatt til staten
0,6 % tinglysningsgebyr
Ca. 1,5-2 % advokat honorar
Ca. 1,5-2 % notar honorar
2,5 % pluss MVA i meglerhonorar
Evt. fullmakt til advokat, Euro 100

B3 er lagt ut til korttids-utleie  f.o.m. mai 2017. Ved salg, kan det om ønskelig inngås avtale om videre utleie med garantert inntekt på 3 % i 2 år på kjøpesummen. Se prospekt på utleie her: http://www.almyra.no/paphilia-rekkehus-2-soverom/

Beliggenhet

 

Område galleri og annen informasjon