Om oss

Almyra ble grunnlagt i 2010.

Jeg er halvt gresk fra vestre Kreta og halvt norsk fra Bergen (født og delvis oppvokst i USA).  Jeg snakker flytende norsk, engelsk og gresk og har bodd mange år på Kreta. Norge er mitt hjemland, men jeg har beholdt mine tette bånd til Hellas. I forbindelse med Almyra pendler jeg mellom Bergen og Kreta mesteparten av året. Bakgrunnen min er valutamegling, import og distribusjon av interiørartikler, eiendomsmegling og eiendomsutvikling / bygging av boliger på Kreta. Jeg er lommekjent på øyen og blir aldri lei den.

Eiendommene på Almyra har jeg valgt med omhu, med tanke på hva jeg selv hadde ønsket dersom jeg skulle leie en feriebolig. Samtlige er flotte boliger, og hver enkel bolig har sin sjarm og særegenhet. Noen ligger litt øde til på landet, men nær flotte strender. Andre har en mer sentral beliggenhet i forhold til levende landsbyer med butikker og restauranter.

Mine fantastiske opplevelser av naturen og menneskene i Hellas blir bare bedre og bedre. Paros & Antiparos og Mykonos er øyer som jeg også liker svært godt. Selv har jeg feriert flere ganger på disse øyene og gleder meg hver gang til å komme tilbake.

Jeg ønsker dere en riktig god ferie!

Hilsen Alexandra.

Kontakt meg på 92633944 og  villa@almyra.noPresse:

FINANSAVISEN   VG  KAPITAL  KK