Kjøp av eiendom i Hellas

Jeg har 19 års erfaring med salg av eiendom, bygging av boliger og utvikling av eiendom i Hellas. Gjennom et bredt nettverk av meglere som dekker de fleste øyer og områder på fastlandet, formidler jeg tomter, boliger og hoteller til salgs.

Eiendomsmarkedet på Kreta kjenner jeg spesielt godt. I løpet av 2001-2010 var jeg medeier i to Eiendomsmeglerkontorer i Chania og styremedlem i Chanias Meglerforening. Jeg har deltatt i bygging av nærmere 104 boliger (villaer og leiligheter) på vestre Kreta i tillegg til megling av en stor mengde boliger og tomter.

Med inngående kunnskap om gresk eiendomslov, byggeforskrifter og et langvarig samarbeid med lokale arkitekter, ingeniører, advokater og byggmestere, tilbyr jeg konsulenttjenester på disse fagområdene.

Det er fortsatt en gunstig tid å investere i eiendom i Hellas. Gjennom Almyra kan jeg også bidra med profesjonell utleie av din bolig og tilby rådgivning hva gjelder kjøp/bygging av type bolig, beliggenhet, innredning og leiepriser. Ta kontakt for en uforpliktende samtale, informasjon og referanser, hvis du har en drøm om bolig i Hellas.

Almyra i KAPITAL om kjøp av eiendom i Hellas.

Artikkel i Finansavisen, les i hegnar.no