Referanser

Min kone og jeg var i en kjøpsprosess rundt en tomt på Kreta i Chania området sommeren 2011. Siden vi kjente lite til området og de lokaler lover og regler søkte vi bistand. I den prosessen traff vi Alexandra Isaksen. Det var en jungel av lovverk og forklaringer som skulle undersøkes. Hun ble vår glimrende rådgiver i hele kjøpsprosessen og det var meget behagelig å ha en person som kunne alt vi trengte!

Videre har Alexandra vært vår samarbeidspartner i design av hus og rådgiver i hele byggeprosessen. Tomten vår har vært utfordrende pga dens utforming og størrelse, samt vi måtte ta innover oss de strenge reguleringene som finnes på Kreta. Videre måtte vi ta de klimatiske utfordringene på alvor siden huset vil stå 10-15 meter fra havet. Videre har Alexandra vært vår interiørdesigner og gitt meget gode innspill på hva som lønner seg å gjøre med huset for å få det så attraktivt som mulig på utleiemarkedet!

Huset er nå under oppbygning og Alexandra har vært en meget viktig støttespiller i tegning av hus og da spesielt rundt små detaljer som er viktig i utleiesammenheng. Som glimrende forslag kan nevnes at vi får bassenget på taket, som vil bli en fantastisk opplevelse og en attraksjon på utleiemarkedet!

Vi har inngått en avtale med Alexandra slik at hun skal bli vår utleiemegler når huset står ferdig. Det valget var meget enkelt da hun er den klart beste og mest proffe utleiemegleren som finnes på Kreta!

Vi vil til slutt trekke frem Alexandras utrolig positive person og en service som er sjelden.

Marius Michelet


Da vi begynte å se etter en eiendom på Kreta, tok det ikke lang tid før vi kom i kontakt med Alexandra. Hun har et godt rykte og er kjent for meget grundig oppfølging og god service. Og det viste seg å stemme 100 %.

Vår skeptiske holdning forsvant raskt etter å hatt befaring på hus og tomter i Chania området med Alexandra.

Alexandra med sin erfaring i med mange år innen salg og utvikling av eiendommer på Kreta, og som snakker flytende gresk var et lykke treff for oss. Vi valgte å kjøpe en tomt og Alexandra fulgte oss i hele byggeprosessen. Samtidig ordnet hun alle kontakt med lokale myndigheter, advokater, og banker, etc. på en rask og helt problemfri måte. Huset stod ferdig til avtalt tidspunkt og vi er meget fornøyd med resultatet.

Med den personligheten, nærheten, og profesjonelle måten Alexandra har fremstått på, vil jeg trygt anbefale henne til andre.

Oslo
Erik Maartmann


Etter å ha sett etter hus på Kreta i ca 2 år kjøpte vi sommeren 2013 et hus ved Tersanas på Akrotiri halvøya. Under denne prosessen brukte vi Alexandra Isaksen som eiendomsmegler. Vi opplevde hele kjøpsprosessen som trygg og effektiv. Hun fulgte oss opp under hele prosessen på en veldig god og ryddig måte og med korrekt informasjon. Det var ingen overraskelser. Alexandra har et bredt kontakt-nettverk og snakker flytende gresk, som er ut i fra vår erfaring veldig viktig. Nødvendige personer hun involverte i prosessen, advokater, notarius og div fagmenn, var av høy kvalitet.Hun har vært veldig hjelpsom både under prosessen og i ettertid, og vårt inntrykk er at hun ikke gir seg før kunden er 100 % fornøyd. Vi kan trygt anbefale Alexandra til alle som ønske å kjøpe eller leie et sted på Kreta.

Mvh, Tor Frode og Merete Bråthen


Referanse.

Alexandra P. Isaksen.

Da vi for 6-7 år siden bestemte oss for å bygge hus på Kreta, var vi i kontakt med flere meglere og utbyggere. De fleste av disse var overfladiske og svært ivrige selgere, og utbyggerne var lite interessert i å etterkomme våre ønsker om planløsning og innredningsdetaljer.

Først da vi kom i kontakt med Alexandra P. Isaksen i Europa Real Estate Crete, følte vi at vi ble hørt. Fra vi kjøpte tomten til huset stod ferdig til planlagt tid, hadde vi god kontakt med Alexandra. Hun deltok aktivt med råd til valg av kjøkkeninnredning, baderomsmøbler og andre innredningsløsninger. Hun tok seg tid til å ta oss med til møbelbutikker, innredningsbutikker osv. Det var til stor hjelp fordi hun snakker flytende gresk.

Vi har fremdeles god kontakt med Alexandra, og hun hjelper oss med oversette dokumenter og annen viktig informasjon fra offentlige myndigheter.

Vi har følt at Alexandra har vært garantist for vårt hus prosjekt, og hun har en stor del av æren for at dette ble så vellykket.

Vi kan trygt anbefale Alexandra som samarbeidspartner for de som ønsker å kjøpe eller bygge hus i Hellas.

Morten Svendsen.


I februari 2007 reste vi till Kreta för att titta på tomter och hus. Vår plan var att bygga ett hus för permanentboende. Vi hittade en tomt och ritade ett hus som vi ville ha, och under 2008 byggdes vårt hus och vi flyttade in i juni 2008. Europa Eiendom och Alexandra var mycket duktiga på hela processen. Alexandra har många kontakter i det grekiska samhället och dessa delar hon osjälviskt med sig av till oss som inte vet riktigt hur det fungerar. Sedan 5 år tillbaka bor vi i vårt hus på Kreta och fortfarande har vi Alexandra som ett fantastiskt bollplank för alla frågor som dyker upp.

Gunilla och Yngve Plaka, Kreta.


Hei Alexandra!

Tusen takk for all hjelp og støtte vi fikk da vi realiserte drømmen vår om eget feriehus på Kreta 2002/2003. Alt fra tomtekjøp, tegning, prosjektering og byggeprosess håndterte du på en utmerket og effektiv måte. Du gav oss også god veiledning i forbindelse med anskaffelse av interiør.

Dine lokalkunnskaper, språkkunnskaper og kjennskap til dyktige fagpersoner gav oss stor trygghet gjennom en spennende prosessen. Vi har ikke angret en sekund på valget om å bygge hus på Kreta!

Med vennlig hilsen Joonas, Torild og Svein


Vi kjøpte hus på Kreta gjennom megler Alexandra Papamarkaki Isaksen og firmaet Europa Eiendom i 2001, som har base i Chania. Det skjedde utrolig profesjonelt og raskt. Alle papirer som måtte signeres, bankkonti som måtte opprettes, oversettelser som ble gjort og lest opp for oss og alt det papirarbeidet som skulle til, ble ordnet i løpet av ei knapp uke, samtidig som vi også kunne nyte ferien vår. Alexandra fulgte oss tett i hele prosessen, kjørte oss dit vi trengte for en underskrift her og en annen der, organiserte lunsj for oss og var i det hele tatt til stede. Det er ikke hver gang man kjøper seg en bolig at man i tillegg får seg en veldig god venn med på kjøpet. Alexandra snakker flytende gresk og kan, om nødvendig, få fortgang i det ofte saktegående byråkratiet i Hellas. Huskjøpet vårt ble en utrolig behagelig opplevelse, takket være Alexandra.

Erik Bergh