Leiebetingelser

Du kan som oftest reservere en villa uten forpliktelse i noen dager.

Når du bekrefter bestillingen, vil du motta en kontrakt og betalingsinformasjon. Du mottar også link til en side (skjult i denne menyen) med mye mer informasjon, blant annet om kokketjenester, in-villa spa, massasje, leiebil, leie av båt og seilbåt til dagsturer, in-villa yoga timer, forslag til dagsturer, informasjon om nærområdet til villaen din, informasjon om mat, vin, dagligvarer, private guidede turer, restauranter, strender, og mye mer!

Jeg ber om 30 % ikke-refunderbart depositum innen 5 virkedager fra bestilling, og betaling av restbeløpet innen 8 uker før ankomstdato. Dersom du bestiller senere enn 8 uker før ankomstdato, forfaller hele leiebeløpet innen 5 virkedager.

Det anbefales at leietaker tegner en reiseforsikring som også dekker leiebeløpet dersom avbestilling skjer mindre enn 8 uker før start av leieperioden.

Antall gjester kan ikke overstige antall sengeplasser oppgitt for hver villa. Imidlertid er det i de fleste villaer mulig å sette inn en ekstraseng til et barn. I noen villaer er dette gratis, i noen koster det noe ekstra per natt. Babyseng finnes i alle villaer og er gratis.

Villaene leies ikke ut til vennegrupper under 27 år.

Service som er inkludert i leiebeløpet, finnes i beskrivelsen til hver villa og inkluderes i kontrakten. For tilleggstjenester / service utover dette se “Andre Tjenester” / “Tillegg” i beskrivelsen.